Besøg på byggepladsen

Under byggeriet af Alsik har der med mellemrum været afholdt arrangementer, hvor interesserede borgere blev inviteret til at besøge byggepladsen.

Der er - ikke overraskende - stor interesse for opførelsen af Alsik. Det er en af de største byggepladser i regionen, og uge for uge kan forbipasserende følge med i hvordan huset skyder i vejret og tager form. Til daglig er en byggeplads et sted, hvor man skal færdes med forsigtighed: I lovpligtigt udstyr og under hensyntagen til sikkerhedsregler. Interesserede må følge med fra den udvendige side af byggehegnet.

Men ca. en gang om året åbnes byggepladsen, og alle borgere inviteres indenfor. Til det første arrangement kom der over 1.100 mennesker, og overværede bundpladen blive støbt under hotellet. Det næste arrangement var den 28. april 2017, og her kom ca. 900 borgere forbi. Det kommende receptions- og restaurantområde stod klar som råhus, og Jesper Koch serverede smagsprøver på den fremtidige mad i Alsik. Til arrangementet i 2018 kom ca. 3.500 gæster forbi for at gå en tur gennem spa og hotel, og hilse på hoteloperatøren som stillede op med jobbod, smagsprøver og konkurrencer.

Som med de allerede afholdte arrangement, vil også arrangement i forbindelse med hotellets åbning i maj 2019 blive annonceret. Både i den lokale presse og her på hjemmesiden. 

Følg med her - vi glæder os til at se jer på Alsik. 

Første spadestik
Første Milepæl: 3. juni 2016
Anden milepæl: 28. april2017
Rejsegilde
Tredje milepæl: 2. september 2018