21. april 2017 14:11

INVITATION: Åben byggeplads den 28. april 2017

Alsik inviterer indenfor, for at fejre at elevatortårnet nu er over halvvejs mod sine 70 meter.

Elevatortårnet på Alsik

Elevatortårnet på Alsik

BMC

Byggeriet af Alsik ved Sønderborgs havnefront runder atter en milepæl, idet elevatortårnet nu er over halvvejs mod sin fulde højde. Tårnet bliver i alt 70 meter højt, og er med udgangen af april ca. 40 meter højt.

Sidst der blev fejret en milepæl på byggeriet var den 3. juni 2016, da bundpladen under hotellet blev støbt. Siden da er meget sket, og Alsik hotel og spa skrider frem som planlagt. Det fejrer Bitten & Mads Clausens Fond ved, sammen med A. Enggaard A/S, at inviterer alle interesserede borgere til et besøg på byggepladsen den 28. april mellem kl. 13-15.

Under besøget vil Jesper Koch være vært ved smagsprøver på den mad, som han planlægger at servere i Alsik’s restauranter. Sammen med maden og en lokal most, kan den smukke udsigt over Alssund nydes fra stueplan i Alsik. Her vil der i 2018, når hotellet åbner, ligge reception, hotelbar og to restauranter.

Besøgende på byggepladsen kan endnu ikke komme op i Alsik’s tårn. Den del af byggeriet må studeres nedefra, hvilket til gengæld kan ske på tæt hold når man går ind i byggeriet, dér hvor den fremtidige hovedindgang kommer til at ligge.

Kommer man til arrangementet i bil, anbefales at parkere overfor is-boden eller ved Sønderborg Slot, og gå det sidste stykke til fods.

Læs mere om milepælsarrangementet her.