Åbent hus den 2. september 2018

For sidste gang inden Alsik åbner, blev offentligheden inviteret indenfor på byggepladsen

I samarbejde mellem Bitten & Mads Clausens Fond og RIMC - der skal drive Alsik - blev byens borgere inviteret indenfor på byggepladsen til smugkig, konkurrencer og jobbørs. Denne gang var de også muligt at møde nogle af dem, der skal drive hotellet, deltage i konkurrencer og stille spørgsmål om job i Alsik. 

Udvendigt står regionens største hotel, og Danmarks største spa- og wellness-område, nu næsten færdig. Men indvendig mangler der stadig en del. Alsik er stadig en byggeplads, hvilket kunne tages i øjesyn til det sidste åbent hus på Alsik inden hotellet slår dørene op for gæster. 

Kort om Alsik

Alsik kommer til at rumme regionens største hotel- og konferencecenter samt Danmarks største spa- og wellness. Alsik står klar i foråret 2019. Byggeriet er del af fornyelsen af Sønderborg Industrihavn, som er tegnet af arkitekt Frank Gehry. Hotel-, konference- og spakompleks bygges som to tårne på hhv. 19 og 70 meter. I det største tårn er der bl.a. 190 værelser og suiter samt en offentlig udkigspost på 16. etage. Hotellet er tegnet og formgivet af Henning Larsen Architects og investorer er Bitten & Mads Clausens Fond og PFA Pension. Det tyske firma RIMC skal drive hotellet. De driver i forvejen omkring 80 internationale hoteller, men Alsik er det første i Danmark

Det tredje milepælsarrangement gjorde det muligt for alle besøgende at følge en afmærket rute rundt på Alsiks stureplan og første etage, den startede ved indgangen til spaen og sluttede i hotellets lobby. Her var der bl.a. mulighed for at få smagsprøver på maden i Alsiks tre restauranter, deltage i en konkurrence om hotelophold, spabehandlinger og restaurantbesøg, og stille spørgsmål i en jobbørs.  

Med sin størrelse, mange faciliteter og høje kvalitet vil Alsik løfte Sønderjyllands turisme- og konferencepotentiale, men det kræver dygtige hænder. Og de må meget gerne være lokale. Alsik får brug for mindst 110 medarbejdere til hotel, restauranter, konference- og selskabsfaciliteter samt spa-område. Til åbent hus-arrangementet var HR-chefen for Alsik klar til at snakke med alle interesserede. For de nysgerrige findes en liste over alle stillinger allerede på hjemmesiden: www.alsik.com