mandag den 26. juni 2023 12.00

Fondens direktør fylder 60 år

Tillykke til Lars Tveen

Lars Tveen

Lars Tveen

Peter Bjerke

Stort tillykke til Lars Tveen, direktør i Bitten & Mads Clausens Fond, som idag fylder 60 år.

Lars Tveen har været direktør for Fonden siden april 2022, hvor han tiltrådte i forbindelse med et skifte i Fondens bestyrelse. Her trak Peter Mads Clausens sig tilbage og overlod formandsposten til tidligere direktør, Per Egebæk Have. 

Lars Tveen kom til Fonden fra Danfoss, hvor han på det tidspunkt var President, Danfoss Developing Regions og medlem af Danfoss direktionen. En stilling som var kulminationen på en lang karriere i Danfoss A/S. Han startede i virksomheden i 1989 i et Post Graduate Program, umiddelbart efter sin uddannelse til produktionsingeniør i Odense. 

I de efterfølgende 34 år på Danfoss har Lars Tveen været omkring i det meste af den vidtfavnende globale virksomhed. Fra projektudvikling og produktionsdirektør i Danfoss District Energy, til President for Danfoss Heating og senest President for Developing Regions.

Han er dog ikke et ubeskrevet blad i Bitten & Mads Clausens Fond heller, hvor han siden 2009 har været del af arbejdet i ProjectZero. Idag er han bestyrelsesformand i ProjectZero, og engageret i at drive den voksende interesse og positive udvikling som det projektet nyder.

Den runde dag markeres med en reception for indbudte samarbejdspartnere, venner og familie.