torsdag den 23. december 2021 12.00

Jubilæumsåret rundes af

Tak til alle der deltog

Fejring i Byens Havn den 29. oktober 2021

Fejring i Byens Havn den 29. oktober 2021

Peter Bjerke

Med en ny film runder Bitten & Mads Clausens Fond sit 50-års jubilæum af.

Bitten Clausen stiftede Bitten & Mads Clausens Fond lillejuleaften 1971 for at værne om Danfoss. Jubilæet er blevet fejret i 2021, og i anledningen af årsdagen for Fondens stiftelse rundes året nu af med en lille film, som kan ses nederst i denne artikel.

Ved at stifte Bitten & Mads Clausens Fond sikrede min mor ikke alene det fremtidige ejerskab af Danfoss, men også en videreførelse af grundlæggende værdier i vores familie. I dag afspejles begge i Fondens aktiviteter. Nogle af vores investeringer sker for at skabe et finansielt afkast og styrke Fondens og dermed Danfoss’ kapitalgrundlag. Andre projekter går vi ind i med hjerte og sjæl uden at forvente et kortsigtet økonomisk afkast. Her ligger gevinsten i den samfundsmæssige værdi, projektet skaber lokalt,

Peter M. Clausen, Formand for Bitten & Mads Clausens Fond

Fonden har gennem årene tilført især den sønderjyske egn over 2 mia. kroner til mere end 100 projekter og initiativer som direkte eller indirekte er til gavn for Danfoss. Her på hjemmesiden kan læses om nogle af de mange projekter, som det over årene er blevet til.

Det er også fortsat muligt at sende en hilsen til Bitten & Mads Clausens Fond i anledningen af 50-års jubilæet. Sidste dag for at sende en hilsen i den virtuelle gæstebog er den 29. december 2021.

På årsdagen for sin stiftelse vil Bitten & Mads Clausens Fond takke for den positive opmærksomhed fra nær og fjern. Det sker med denne film, som bl.a. viser klip fra fejringen af jubilæet den 29. oktober 2021: