mandag den 13. september 2021 12.00

Sergenten vender tilbage til Sønderborg

Det tidligere værksted har fået sit nye navn

Arkitektens illustration af bygningen set udefra

Arkitektens illustration af bygningen set udefra

Zeni arkitekter

Bitten & Mads Clausens Fond købte i 2020 den tidligere værkstedsbygning ved Sønderborg Kaserne, med det formål at etablere et udvidet event og konferencekoncept i Sønderborg. 

Arbejdet med at ombygge den tidligere værkstedsbygning er i fuld gang, og efterlader faktisk kun ydermurene og tagspærene. Alt andet bygges op fra ny, til flotte rammer og moderne faciliteter som skaber et nyt og unikt koncept for de aktiviteter, som er planlagt.

Hvorfor Sergenten?

I årtier blev Danmarks sergenter uddannet på den nu nedlagte Sønderborg Kaserne. Sergenten holder til i kasernens gamle værkstedsbygning, som bliver totalrenoveret og moderniseret. På samme måde som mænd og kvinder i årevis strømmede til Sønderborg for at uddanne sig til sergenter, skal eventstedet trække folk til Sønderborg, hvor der venter oplevelser, viden, netværk og vækst. Derfor er bygningen døbt Sergenten.

Nu har bygningen også fået sit nye navn: Sergenten.  

Det er Steigenberger Alsik Hotel og Spa som står for at drive Sergenten, der kan danne rammen om konferencer, messer, fødselsdage, firmaarrangementer og meget, meget mere.

Sergentens store sal kan nemlig bruges til lidt af hvert, og udover det store rum i stueplan kommer bygningen også til at indeholde et eksklusivt loungeområde på 1. sal med mange anvendelsesmuligheder. 

Køkkenfaciliteterne bliver topmoderne, så gæsterne til ethvert event kan forkæles med både mad og drikke.

Læs mere om Sergenten på dens egen hjemmeside, ved at følge dette link:

Sergenten, Sønderborg