fredag den 10. februar 2017 07.22

Spis med Jesper Koch på Alsik

Den TV-kendte kok udvikler koncepterne for Alsiks restauranter og caféer.

Jesper Koch

Jesper Koch

Masterchef, TV3

Når Alsik i 2019 slår dørene op, blive det ikke kun til hotel og spa, men også til restauranter og caféer med hver sit koncept for gastronomi. 

Bag koncepterne i de forskellige restauranter står Jesper Koch, som med sine sønderjyske rødder og sin store erfaring indenfor internationale køkkener, er en stærk samarbejdspartner for Alsik. I hans arbejde med madkoncepterne er der blandt andet fokus på lokale og nordisk råvarer, hjemmebag og gennemført kvalitet fra jord til bord. 

Jesper Koch er vokset op i Aabenraa, og har i Aarhus haft succes med restauranter som "Det Glade Vanvid", "Frøken Koch" og "Restaurant Koch" som han drev med sine brødre. Han er idag gået solo som rådgiver med firmaet "byKoch". Jesper Koch er også kendt fra TV, hvor han bl.a. har medvirket i Madklubben på TV2 og i Masterchef på TV3.

Rammerne for madlavningen i Alsik lever op til Jesper Kochs høje standarder, og kan servicere alle besøgende og overnattende på Alsik. Restauranterne spænder fra gourmet til a la carte og buffet: På 17. etage af Alsik vil hotellets højest placerede restaurant ligge, med udsigt ud over Sønderborg og Alssund. I stueplan komme dertil både en buffetrestaurant og en familierestaurant, hvorfra man sammen med sin mad kan nyde udsigten ud over Alssund og Sønderborg Havnefront.

I Jesper Kochs vision vil hver restaurant tilbyde mad og drikke til forskellige målgrupper med det formål at give alle en positiv madoplevelse, der gør Alsik et besøg værd.

Følg dette link for at læse mere om Jesper Koch på hans egen hjemmeside bykoch:

bykoch