torsdag den 11. juli 2019 11.02

Stort ferieresort på Nordals

Bitten & Mads Clausens Fond investerer i ferieparadis

Bæredygtige feriehuse

Bæredygtige feriehuse

Nordals Resort

Nordals bliver et nyt ferieparadis, når et stort, bæredygtigt og topmoderne ferieresort med 500 ferieboliger og vandland åbner i foråret 2023. Det er en realitet efter at Bitten & Mads Clausens Fond sammen med Linak Holding og Sønderborg Kommune har sikret finansieringen af det godt 1,3 mia kroner store projekt.

Det nye resort kommer til at rumme 500 feriehuse med udsigt og adgang til skov og strand, et tropisk vandland, aktiviteter og naturoplevelser for alle generationer. Der kommer dertil restauranter, indkøbsmuligheder og et strandområde med promenade og stort havbad. Alt lavet med fokus på bæredygtighed og på at sikre et så lavt energiforbrug som muligt.

Natur bliver omdrejningspunkt for Nordals REsort

Natur bliver omdrejningspunkt for Nordals REsort

Nordals Resort

Ferieresortet forventes at tiltrække flere end 200.000 turister til Als årligt, og vil skabe ca. 300 nye arbejdspladser. Formand for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen er meget glad for at projektet nu bliver en realitet:

”Vi har investeret i Universe Sciencepark, og derfor er det helt naturligt for os at deltage i den videre udvikling af området. Vi kan etablere et bæredygtigt projekt i særdeles smukke omgivelser, som vil tiltrække turister fra hele Danmark. Men forventningen er i høj grad også, at vores tyske naboer, for eksempel fra metropol regionen Hamborg, samt gæster fra Holland, fremover vil kigge mod Als, når ferien skal planlægges.

Peter M. Clausen, Formand for Bitten & Mads Clausens Fond

Linak Holding og Bitten & Mads Clausens Fond har etableret et fælles selskab, som bliver ejere af det nye ferieresort. Den daglige drift og udvikling af det nye resort varetages af et selskab, med mange års erfaring indenfor ferieresorts. 

Sønderborg Kommune har investeret 100 mio. kr i projektet, som blandt andet skal sikre etablering af en promenade langs stranden ud mod Lillebælt samt et helt nyt havbad, der bliver et vartegn ved kysten og omdrejningspunkt for vandaktiviteter, sejlads og oplevelser.

Direktøren for Udviklingsselskabet Nordals ferieresort, Niels Feerup, fortæller at man er i fuld gang med blandt andet at få design og arkitektur på plads. Samtidig skal bygge- og VVM tilladelse være i orden, før selve projektering og byggeri kan gå i gang. 

Arkitektoplæg til byggeri i resortet

Arkitektoplæg til byggeri i resortet

Nordals Ferieresort