tirsdag den 30. oktober 2018 15.18

Støtte til Bon Jovi koncert

Stor musik-event til Sønderborg

"This House is Not for Sale" on tour

"This House is Not for Sale" on tour

Bon Jovi, the official site

Kultur i Syd har planlagt en kæmpe musikevent på koncertpladsen ved Kær Vestermark i Sønderborg tirsdag den 11. juni 2019. Det sker, når Bon Jovi kommer til byen, og giver koncert for op til 35.000 mennesker.

Bon Jovi

Bon Jovi er et rockband der blev dannet i 1983 i New Jersey, USA. Bandet har solgt over 34 millioner album i USA, og over 120 millioner album i hele verden. Deres mest solgte album er "Slippery When Wet" fra 1986, inkl. en af bandets nok mest kendte sange "Livin' On a Prayer".

Der har før været store musikstjerner i Sønderborg, men dette bliver den største koncert nogensinde for Kultur i Syd, og for Sønderborg. Bitten & Mads Clausens Fond er stolte af at have været med til at gøre dette muligt, ved at donerer en lille million kr. til arrangementet.

Bon Jovi starter i november 2018 sin “This House Is Not For Sale” tour, og kommer i juni 2019 til Sønderborg, hvor de giver deres eneste koncert i Danmark. Med sig til den store fest har Bon Jovi en "special guest", der i sig er et stort navn, nemlig Def Leppard.

Def Leppard

Def Leppard er et britisk heavy metal-band, der har eksisteret siden 1977. Især pladerne "Pyromania", "Hysteria" og "Andrenalize" har solgt i stort tal. Def Leppard har før givet koncert i Danmark, bl.a. i 2008 til Rock under Broen i Middelfart. I juni 2011 udkom deres nyeste livealbum "Mirrorball".

Det bliver på alle måder en enestående oplevelse, hvilket er baggrunden for Bitten & Mads Clausens støtte. Koncerten vil tiltrække koncertgæster og positiv opmærksom til området, og dermed markere Sønderborg som en by med mange muligheder og tilbud.

Bitten & Mads Clausens Fond støttede også anlægget af koncertpladsen på Kær Vestermark, i forbindelse med Spejdernes Lejr 2017. Dengang blev der lagt strømforsyninger i jorden og sikret gode adgangsveje i området. Med 35.000 mennesker til samme koncert, bliver det atter testet at infrastrukturen i området fungerer. 

Koncerten arrangeres af KULTURPARTNEREN med hjælp fra LiveNation og Kultur i Syd. Billetsalget er startet den 2. november 2018. Se mere ved at følge dette link.

Kultur i Syd - Bon Jovi