tirsdag den 15. marts 2022 12.00

Støtte til ukrainske børn og familier

Bitten & Mads Clausens Fond donerer til hjælpeorganisationer

Peter M. Clausen. Formand i Bitten & Mads Clausens Fond

Peter M. Clausen. Formand i Bitten & Mads Clausens Fond

Christer Holte

Bitten & Mads Clausens Fond, som er hovedaktionær i Danfoss A/S, har besluttet at donere 7,5 mio. kr. til støtte af befolkningen i Ukraine. Pengene gives som hjælp til de mange, der er påvirket af den ødelæggende krig.

Vi er meget berørte af krigen i Ukraine, og håber på en hurtig afslutning. Vores tanker går til det ukrainske folk og alle andre, der er berørt af den aktuelle situation.

Peter M. Clausen, Formand for Bitten & Mads Clausens Fond

Donationen går til den generelle humanitære bistand til ukrainske familier, og fordeles med en tredjedel til hver af følgende organisationer: Dansk Røde Kors, Red Barnet og Dansk Flygtningehjælp. Bitten & Mads Clausens Fond ønsker med donationen at støtte det akutte behov for hjælp til de millioner af civile, der er berørt af krisen.

Peter M. Clausen, formand for Bitten & Mads Clausens Fond, udtaler i forbindelse med donationen:

Danfoss-ledelsen har, sammen med medlemmer af Clausen-familien, for nyligt besøgt de evakuerede familier til Danfoss-ansatte i Grodzisk. Det gjorde et uudsletteligt indtryk på alle. Danfoss arbejder fortsat på at støtte sit ukrainske team og deres pårørende. Med denne ekstraordinære donation fra Bitten & Mads Clausens Fond ønsker vi at støtte den generelle humanitære bistand til ukrainske børn og familier.

Peter M. Clausen, Formand for Bitten & Mads Clausens Fond