mandag den 8. august 2016 11.05

Udvikling af Nordals ferieresort

Bitten & Mads Clausens Fond samarbejder med kommunen og Linak om udvikling af projektet

Placering af Nordals Ferieresort

Placering af Nordals Ferieresort

Visionsgruppen

Med udgangspunkt i sit hovedformål om at styrke Danfoss A/S, således at virksomheden sikres en økonomisk sund og konkurrencedygtig udvikling, er Bitten & Mads Clausens Fond gået ind i udviklingen af et projekt for Nordals ferieresort.

Det er et ambitiøst projekt, som fonden sammen med Linak og Sønderborg Kommune har besluttet at støtte gennem etablering af et udviklingsselskab. Opgaven for selskabet bliver over de næste 3 år at forberede projektet, og herunder at finde operatører og investorer.

Projektet har, som et ud af ti projekter i landet, fået dispensation for at bygge ud til kysten, og vil indeholde bl.a. hoteller, ferieboliger, campingpladser, marina og adgang til Universe Science Park.

Ideen er fostret og udviklet af Nordals Visionsgruppe, som med stort engagement og masser af arbejde, har båret projektet frem til det nuværende stade. Med etablering af udviklingsselskabet forankres det videre arbejde  i en form, der forener kommune, erhvervsliv og borgere i et samarbejde om projektet.

Bitten & Mads Clausens Fond ser projektet som en unik mulighed for at udvikle Nordals, hvor Danfoss’ hovedkvarter også ligger, og for at skabe flere arbejdspladser i området.

Baggrundsinformation om projektet kan findes på Sønderborg kommunes hjemmeside, ved klikke på dette link