søndag den 1. maj 2016 14.59

Videnspark Alsion A/S.

Forskerparken Syd skifter navn

Alsion by night

Alsion by night

BMC

Forskerparken A/S på Alsion, som Bitten & Mads Clausens Fond har aktier i, har skiftet navn. Fremover hedder det Videnspark Alsion A/S.

Det nye navn afspejler et strategisk skifte, som udspringer af at Forskerparken også rummede uddannelsesmæssige formål. Det var ikke foreneligt med en erhvervsdrivende fonds aktiviteter. For at finde en løsning, blev det i dialog med Sønderborg Kommune aftalt, at kommunen overtog lejemålet for to af Forskerparkens etager, og samtidig trådte ud af aktionærkredsen.

Navneskiftet til Videnspark Alsion A/S blev gennemført samtidig, for at afspejle aktiviteten i selskabet bedre. Samtidig understreger det nye navn tilknytningen til Bitten & Mads Clausens Fond, som også er medejer af Videnshuset overfor: Nørre Havnegade 43. Ændringerne i ejerkredsen i Forskerparken Syd A/S betyder, at Videnspark Alsion A/S nu udgør et datterselskab i Bitten & Mads Clausens Fond.

Videnspark Alsion A/S fortsætte sit fokus på erhvervsmæssige aktiviteter, og udlejer lejemål til mindre erhvervslejere. Yderligere information om Videnspark Alsion A/S kan fås ved at besøge deres hjemmeside