mandag den 16. juni 2025 20.00

Michelin-stjerne skinner stadig over Syttende

Stort tillykke med anderkendelsen!

Teamet bag Restaurant Syttende

Teamet bag Restaurant Syttende

Alsik Hotel & Spa

Syttende fastholdt her til aften sin Michelin-stjerne ved aftenens uddeling i Odsherred, hvor Syttende endnu engang blev hædret med den prestigefyldte anerkendelse.

Fakta

Restaurant Syttende åbnede i oktober 2019. I 2021 blev restauranten tildelt sin første Michelin-stjerne – som den første i Sønderjylland. Steigenberger Alsik Hotel & Spa, som Syttende er en del af, er ejet af Bitten & Mads Clausens Fond.

Det er en flot præstation, som Bitten & Mads Clausens Fond ønsker stort tillykke med. Syttende modtog stjernen første gang i 2021, som den første restaurant i Sønderjylland nogensinde. Siden har restauranten formået at fastholde den fornemme anerkendelse hvert eneste år.

Syttende ligger på 17. etage af Steigenberger Alsik Hotel & Spa ved havnefronten i Sønderborg – og har fået sit navn efter netop den beliggenhed.

Peter Rødsgaard har siden åbningen i 2019 været med til at forme og udvikle restaurantens gastronomiske retning, og er Head Chef på Syttende. Han udtaler i forbindelse med årets uddeling af Michelinstjerne: 

Vi er stolte og utrolig taknemmelige. Anerkendelsen er et resultat af hele teamets passion og hårde arbejde. Det styrker vores ambitioner og vores tro på den rejse, som vi kun lige er begyndt på.

Peter Rødsgaard, Head Chef Syttende

Bitten & Mads Clausens Fond ønsker stort tillykke til hele teamet.   

Stor tak til Michelinguiden for anerkendelsen!

Læs mere om gastronomi og Alsiks restauranter på hotellets hjemmeside, ved at følge dette link: 

Syttende, Alsik